Перемога наших студенток в 1 турі олімпіади з кількісних методів!


Вітаємо студентів 4 курсу спеціальності економічна кібернетика з перемогою в І турі олімпіади з кількісних методів від Київської школи економіки.

24 листопада пройшов перший тур олімпіади з кількісних методів у економіці від Київської школи економіки. Студентки 4 курсу спеціальності економічна кібернетика ХНЕУ ім. С. Кузнеця Скидан Ірина та Захарова Анастасія пройшли у другий тур олімпіади, який відбудеться у Києві 9 грудня. Вітаємо та бажаємо успіхів у другому турі!

Олімпіада з кількісних методів в економіці. Київ, 2016


Зустріч з випускницею! Марія Стратонович 30-го листопада


30 листопада о 13:55 (ауд. 322, головний корпус) в рамках дисципліни “Управління проектами інформатизації” відбудеться зустріч з випускницею кафедри економічної кібернетики Стратонович Марією – менеджером з планування та ефективності капітальних затрат функції Solutions, компанія АВ Inbev, Прага


Семінар-зустріч з Євгеном Білошицким «Як продавати свій талант: LinkedIn та інші інструменти пошуку роботи»


1 грудня о 18.00 в аудиторії А4 відбудеться семінар-зустріч з Євгеном Білошицким «Як продавати свій талант: LinkedIn та інші інструменти пошуку роботи».

Євген Білошицький – фрілансер, представник фріланс-біржі Upwork в Харкові, засновник та ідейний натхненник конференції TEDxKharkiv.

Серед клієнтів Євгенія Alibaba.com, hardware-стартап Eve V, малий та середній бізнес в Північній Америці та Західній Європі.

Поговоримо про тренди та технічі можливості і тонкощі монетизації знань, про ефективний профіль в LinkedIn, про шляхи пошуку хорошої роботи та хорошої зарплати.

Вхід вільний, ми раді Вам, але необхідна попередня реєстраціяhttps://goo.gl/forms/QFhu6KxziAsMJD2j2

Зустріч проходить в рамках курсу «Математичні методи і моделі менеджменту персоналу», який слухають студенти 5 курсу спеціальності Економічна кібернетика ХНЕУ ім. С. Кузнеця.


Профорієнтаційний семінар «Менеджер проектів в IT» 10 грудня


10 грудня о 12.00 в аудиторії Л48 відбудеться профорієнтаційний семінар з менеджерами проектів компанії Plarium Тарасом Федоруком та компанії AltexSoft Олексієм Баликовим.

Доповідачі, випускники кафедри економічної кібернетики ХНЕУ ім. С. Кузнеця, разом з присутніми складуть портрет професії менеджера проектів у сфері інформаційних технологій (IT) та з радістю дадуть відповіді на Ваші запитання.

Семінар пройде в рамках курсу «Управління проектами інформатизації», який зараз слухають студенти 4 курсу спеціальності “економічна кібернетика”. Вхід – вільний.
Зареєструватися на захід можна за посиланням


Лекція “Введення до Agile” з Катериною Шевченко, менеджером проектів в компанії EPAM Systems


22 жовтня відбулася зустріч студентів спеціальностей економічна кібернетика та прикладна економіка з менеджером проектів компанії EPAM Systems Катериною Шевченко.
Катерина розповіла слухачам про

  • еволюцію гнучких методологій управління проектами інформатизації;
  • ролі концепції ощадливого виробництва Lean в сучасних умовах клієнтоорієнтованого бізнесу;
  • системи Kaizen, Kanban і Jidoka;
  • принципи і цінності Agile.

У своєму виступі Катерина торкнулася також основ Scrum підходу. Студенти отримали оригінальне «домашнє завдання», спрямоване на використання технологій Lean і Kaizen в звичайному житті.

І, напевно, найважливішим результатом зустрічі стали посилання на літературу та стандарти управління проектами в сфері IT, які надала Катерина.

Для тих, хто хотів, але не зміг відвідати зустріч, ми зробили запис виступу Катерини.
Презентація доповіді доступна в прикріпленному файлі.